Odštampajte ovu stranicu
petak, 06 april 2012 15:12

SIKA

Napisao
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Sanacija i zaštita starih terasa, balkona, lođa

Nije potrebno mnogo da biste poboljšali kvalitet vašeg života. Dodatni životni prostor, kao što su lepi balkoni, terase ili lođe sa prijatnom atmosferom, mogu odmah stvoriti vidnu razliku i odvesti vas bar na tren iz gradske vreve. Samo obnovite svoj stari pod, dodajte malo zelenila ili komad baštenskog nameštaja i za tren ćete stvoriti prostor u kome ćete uživati.

Kvalitet života je blisko povezan sa atmosferom koju kreiramo unutar naših domova. Velike prostorije i svakako dobar kvalitet materijala su pravi trend u modernoj arhitekturi i otuda potreba za visokim standardima kada je u pitanju prostor u kome živimo. Zajedno sa ovim trendovima dolaze i  ideje o planiranju otvorenih prostorija koje stvaraju osećaj širine i slobode. Balkoni, lođe i terase kao proširenja dnevnog boravka predstavljaju harmoniju prizora i funkcionalnosti i dodatno pužaju osećaj opuštenosti.

Najbolje rešenje za vašu terasu, balkon ili lođu je premaz kojim ćete postići savršeno ravnu površinu, a ujedno ga i jednostavno naneti. Iz kompanije „Sika” preporučuju proizvod „Sikafloor – 400 N Elastic + ”
koji je elastičan zbog premošćavanja podloge i koji ima sposobnost hidroizolacije.

Za još lepši izgled i poboljšanu otpornost na klizanje, površinski sloj možete posuti kvarcnim  peskom ili dekorativnim ljuspicama koji daju odličan krajnji rezultat i naročit vizuelni efekat.

Izuzetno je važno da obratite pažnju na boju vašeg poda. „Sikafloor – 400 N Elastic + ” se proizvodi u sivoj i bež boji koje se savršeno uklapaju uz nameštaj i opremu, a takođe su veoma prijatne za tople vremenske uslove.

Sa ovim premazom, kažu u ovoj kompaniji, ujedno dobijate i površinu sa koje se veoma lako skidaju masnoća i prljavština, a možete ga naneti preko betona, maltera, starih pločica, premaza ili ispucalih cementnih podloga, što Vam dodatno olakšava rešavanje ovog problema.

Pročitano 3989 puta

Najnovije od Magazin Vikendica